Yhtiöoikeus

Pohdituttaako yhtiöoikeus? Useimmiten Lakitalon yhtiöoikeuteen liittyvät toimeksiannot koskevat osakeyhtiöitä tai asunto-osakeyhtiöitä, mutta myös säätiö- ja yhdistysoikeuteen liittyvät asiat ovat tuttuja.

Yhtiöoikeudellisissa toimeksiannoissa kyse voi olla esimerkiksi osakassopimuksesta, johtajasopimuksesta, yhtiökokouksen päätöksen laillisuudesta, laittomasta varojenjaosta, yritysjärjestelyistä kuten osake- tai liiketoimintakaupasta, yrityssaneerauksesta tai yhtiön hallituksen tai sen jäsenen vastuusta. Lakitalossa on vankkaa kokemusta kaikista edellä mainituista.

Yhtiöoikeuden asiantuntijat palveluksessasi

Lakitalon Esa Alanko on aiemmin toiminut monikansallisen yhtiön yrityslakimiehenä ja nykyisin Esa toimii päätoimensa ohessa muun muassa kansainvälisen rahoituskonsernin palveluksessa hallitusammattilaisena.

Lakitalon Aleksi Pakkanen on puolestaan hallitustehtävien lisäksi hoitanut lukuisia osakeyhtiöiden hallintoon liittyviä oikeudenkäyntejä. Aleksi vastaa Lakitalo-konsernin hallinnosta ja toimii samalla rakennusyhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Asianajotoimisto Lakitalo tarjoaa osaamiseen erikoistunutta oikeudellista asiantuntemusta myös yhtiöoikeudellisissa asioissa.

Lakitalossa alkuneuvottelu on maksuton

Ota meihin yhteyttä

Lisää artikkeleita

03/07/2020
Force majeure ja korona, onko käsillä ylivoimainen este?

Koronaviruksen vuoksi asetetut poikkeustilasäännökset ja erinäiset rajoitukset ovat kuluvan kevään a...

30/08/2019
Velallisen epärehellisyys

Varsinkin yrittäjien on oltava varovaisia, jos yhtiö on ajautumassa konkurssiin. Velallisen epärehel...

02/06/2019
Hyödyllisiä linkkejä

Internet on nykyisin täynnä erilaista tietoa. Oikeastaan voi olla niin, että tietoa löytyy jopa liik...