Aleksi Pakkanen

Managing Partner

Asianajaja | Varatuomari

040 594 0842
aleksi@lakitalo.fi

Syyttäjä, tuomari ja asianajaja Tampereella: kokemusta sadoista oikeudenkäynneistä – ja paljon muusta.

Asianajaja, varatuomari Aleksi Pakkanen on kymmenvuotisen juristiuransa aikana erikoistunut oikeudenkäynteihin toimittuaan niin käräjätuomarina, syyttäjänä kuin asianajajanakin yhteensä sadoissa eri oikeudenkäynneissä. Aleksi on tunnettu ja arvostettu oikeudenkäyntijuristi niin asiakkaiden kuin kollegoidenkin keskuudessa ja hänen kattava kokemuksensa oikeudenkäynnin eri rooleista mahdollistaa tehokkaan asianajon eri oikeudenaloilla.

Oli kyse sitten rikosasiasta, riita-asiasta, oikeudenkäynnistä tai välimiesmenettelystä, Aleksi tarjoaa asiakkaidensa käyttöön omistautumisensa ja intohimonsa ohella laaja-alaisen kokemuksensa niin syyttäjänä, käräjätuomarina kuin asianajajanakin. Aleksin suoraviivainen, ratkaisukeskeinen työskentely yhdistettynä kattavaan kokemukseen ja pedanttiseen lähestymistapaan johtaa lähes poikkeuksetta optimaalisiin lopputuloksiin joko oikeudenkäynnissä tai sitten jo sitä ennen sovintoteitse.

Aleksi on Asianajotoimisto Lakitalon perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Vapaa-ajallaan hän on intohimoinen harrastekiekkoilija ja myös jäällä Aleksi hakeutuu hanakasti ratkaisupaikkoihin ja laukoo napakasti. Pukukopin puolella Aleksi on oma itsensä eli rauhallinen, rento ja hauska tyyppi, josta on vaikea olla pitämättä.

Esa Alanko

Specialist Partner

OTM, Dipl.Btr. | Varatuomari

040 768 8311
esa@lakitalo.fi

Kokenut liikejuristi Tampereella: asianajoa Englannissa, New Yorkissa, Helsingissä – ja nyt Tampereella.

Oikeustieteen maisteri, varatuomari Esa Alanko on toiminut toistakymmentä vuotta liikejuridiikan tehtävissä johtavissa asianajotoimistoissa Englannissa, New Yorkissa ja Helsingissä. Esa on myös toiminut vuosia yritysjuristina globaalissa öljy-yhtiössä, auskultoinut Pirkanmaan käräjäoikeudessa, suorittanut saksankielisen korkeakoulututkinnon kansainvälisestä kaupasta ja markkinoinnista sekä valmistunut Helsingin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta ennätysajassa 18 kuukauden opintojen jälkeen vuonna 2007.

Liikejuridiikan saralla Esan kattava kokemus on Tampereen ja Pirkanmaan alueella varsin harvinainen; Esa pystyy hoitamaan liikejuridiikan toimeksiantoja laajalti, olkoon sitten kyse yritysjärjestelyistä, riita-asioista, työoikeudesta tai mistä tahansa muusta liikejuridiikkaan liittyvästä. Esa myös puhuu sujuvaa saksaa, englantia ja ruotsia sekä iltatilaisuuksissa riittävää espanjaa.

Vapaa-ajallaan Esan löytää yleensä padel-kentältä tai harrastekiekon parista, joissa molemmissa roolina on yleensä hengenluonti. Osin tämä johtuu toki hieman puutteellisista pelitaidoista, mutta myös Esan positiivisesta elämänasenteesta. Perusluonteeltaan Esa on helposti lähestyttävä ja avoin ihminen, jonka kanssa on helppoa tulla toimeen niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Juha Koivula

Senior Legal Counsel | Varatuomari 

040 526 1000 
juha@lakitalo.fi

Pitkää kokemusta liikejuridiikasta: yli kolmenkymmentä vuotta työtä kansainvälisen kaupan ja riskienhallinnan parissa.

Varatuomari Juha Koivula on toiminut Tampereella asianajajana ja Tampellan, sittemmin Tamrockin lakiasioista vastaavana lakimiehenä. Sandvikin ostettua Tamrockin Juha siirtyi Sandvik AB:n konsernihallintoon hoitaen Sandvikin Mining and Construction liiketoiminnan lakiasioita maailmanlaajuisesti. Vuosien varrella Juha työskenteli erilaisten kaupallisten sopimusasioiden, joint venture sopimusten, yrityskauppojen, riita-asioiden, patentti- ja teollisoikeuksien, vakuutusten ja riskinhallinnan kanssa. Tavoitteena Juhalla on aina ollut antaa liiketoimintaa tukevaa käytännöllistä apua ilman turhia juridisia koukeroita.

Juhan erikoisosaamista on tuotevastuuriskien hallinta niin USA:n haastavilla markkinoilla kuin muillakin markkina-alueilla. Juha on laatinut yrityksille tarkoitetun tuotevastuuriskien hallintaohjelman, jolla näitä merkittäviä riskejä pyritään vähentämään ja mahdollistamaan yrityksen menestyksekäs liiketoiminta kaikkialla maailmassa.

Vapaa-ajalla Juha torjuu kiekkoja harrastekiekon parissa, kesäisin hänet tapaa järvellä vanhan fiskarin ruorissa.

Pihla Koivuniemi

OTM | Avustava lakimies

040 045 3560
pihla@lakitalo.fi

Nuori juristimme Pihla Koivuniemi on Turun yliopistossa, Milanossa ja Rovaniemellä opiskellut oikeustieteen maisteri, jolle erityisesti rikoksen uhrin, eli asianomistajan oikeudet sekä oikeudenmukaisuus ovat eteenpäin vieviä arvoja. Pihla avustaa Aleksia ja Esaa Lakitalon toimeksiannoissa ja tekee juridisia selvitystöitä. Pihlan esiintymisvarmuutta ja viestintätaitoja on hionut vuosi Miss Suomen perintöprinsessana. Vapaa-ajalla Pihla viettää aikaansa tanssi- tai joogasalilla ja luonnon parissa.

Katso kaikki asianajajan palvelumme!

Asianajotoimisto Tampereen Lakitalo Oy

Aleksanterinkatu 26 C 20, 33100

Tampere

Kysymyksiä?
Jätä alle tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä