Aleksi Pakkanen

Asianajaja | Varatuomari

040 594 0842
aleksi@lakitalo.fi

Syyttäjä, tuomari ja asianajaja Tampereella: kokemusta sadoista oikeudenkäynneistä – ja paljon muusta.

Asianajaja, varatuomari Aleksi Pakkanen on kymmenvuotisen juristiuransa aikana erikoistunut oikeudenkäynteihin toimittuaan niin käräjätuomarina, syyttäjänä kuin asianajajanakin yhteensä sadoissa eri oikeudenkäynneissä. Aleksi on tunnettu ja arvostettu oikeudenkäyntijuristi niin asiakkaiden kuin kollegoidenkin keskuudessa ja hänen kattava kokemuksensa oikeudenkäynnin eri rooleista mahdollistaa tehokkaan asianajon eri oikeudenaloilla.

Oli kyse sitten rikosasiasta, riita-asiasta, oikeudenkäynnistä tai välimiesmenettelystä, Aleksi tarjoaa asiakkaidensa käyttöön omistautumisensa ja intohimonsa ohella laaja-alaisen kokemuksensa niin syyttäjänä, käräjätuomarina kuin asianajajanakin. Aleksin suoraviivainen, ratkaisukeskeinen työskentely johtaa lähes poikkeuksetta optimaalisiin lopputuloksiin joko oikeudenkäynnissä tai sitten jo sitä ennen sovintoteitse.

Aleksi on Asianajotoimisto Lakitalon perustaja. Vapaa-ajallaan hän on intohimoinen harrastekiekkoilija ja myös jäällä Aleksi hakeutuu hanakasti ratkaisupaikkoihin ja laukoo napakasti. Pukukopin puolella Aleksi on oma itsensä eli rauhallinen, rento ja hauska tyyppi, josta on vaikea olla pitämättä.

Juha Koivula

Senior Legal Counsel | Varatuomari 

040 526 1000 
juha@lakitalo.fi

Pitkää kokemusta liikejuridiikasta: yli kolmenkymmentä vuotta työtä kansainvälisen kaupan ja riskienhallinnan parissa.

Varatuomari Juha Koivula on toiminut Tampereella asianajajana ja Tampellan, sittemmin Tamrockin lakiasioista vastaavana lakimiehenä. Sandvikin ostettua Tamrockin Juha siirtyi Sandvik AB:n konsernihallintoon hoitaen Sandvikin Mining and Construction liiketoiminnan lakiasioita maailmanlaajuisesti. Vuosien varrella Juha työskenteli erilaisten kaupallisten sopimusasioiden, joint venture sopimusten, yrityskauppojen, riita-asioiden, patentti- ja teollisoikeuksien, vakuutusten ja riskinhallinnan kanssa. Tavoitteena Juhalla on aina ollut antaa liiketoimintaa tukevaa käytännöllistä apua ilman turhia juridisia koukeroita.

Juhan erikoisosaamista on tuotevastuuriskien hallinta niin USA:n haastavilla markkinoilla kuin muillakin markkina-alueilla. Juha on laatinut yrityksille tarkoitetun tuotevastuuriskien hallintaohjelman, jolla näitä merkittäviä riskejä pyritään vähentämään ja mahdollistamaan yrityksen menestyksekäs liiketoiminta kaikkialla maailmassa.

Vapaa-ajalla Juha torjuu kiekkoja harrastekiekon parissa, kesäisin hänet tapaa järvellä vanhan fiskarin ruorissa.

 

 

Asianajotoimisto Tampereen Lakitalo Oy

Aleksanterinkatu 26 C 20, 33100

Tampere

Kysymyksiä?
Jätä alle tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä