Työoikeus

Askarruttaako työoikeus? Lakitalo tarjoaa osaamiseen erikoistunutta palvelua kaikissa työoikeuteen liittyvissä asioissa. Tavanomaiset toimeksiannot koskevat irtisanomiseen tai työsuhteen purkamiseen liittyviä kysymyksiä niin työnantajan kuin työntekijänkin näkökulmasta. Myös yt-menettelyt ja niiden hoitaminen asiakkaan lukuun työllistävät juristejamme. Nykyisin myös työsyrjintään ja muutoinkin työtehtävissä ilmenneeseen epäasialliseen käyttäytymiseen liittyvät toimeksiannot ovat Lakitalossa lisääntyneet.

Meiltä saat asiantuntevaa apua työoikeuden kysymyksissä

Kuten todettua, Asianajotoimisto Lakitalo on edustanut työoikeuteen liittyvissä asioissa menestyksekkäästi niin työnantajia kuin työntekijöitäkin. Lakitalon Aleksi Pakkanen on meritoitunut oikeudenkäyntijuristi myös työoikeusasioissa. Lakitalon Esa Alanko puolestaan on aloittanut työoikeusuransa jo vuonna 2008 New Yorkissa Epstein, Becker & Green P.C.:n maineikkaassa työoikeuspraktiikassa ja hoitanut työoikeusasioita siitä lähtien.

Jos tarvitset apua työoikeuteen liittyvissä asioissa, oli sitten kyse irtisanomisesta, yt-menettelyistä, työsyrjinnästä tai mistä tahansa aiheeseen liittyvästä, voit olla huoletta yhteydessä Lakitaloon; kokemuksemme ja osaamisemme näissä asioissa on ensiluokkaista.

Lakitalossa alkuneuvottelu on maksuton

Ota meihin yhteyttä

Lisää artikkeleita

03/07/2020
Force majeure ja korona, onko käsillä ylivoimainen este?

Koronaviruksen vuoksi asetetut poikkeustilasäännökset ja erinäiset rajoitukset ovat kuluvan kevään a...

30/08/2019
Velallisen epärehellisyys

Varsinkin yrittäjien on oltava varovaisia, jos yhtiö on ajautumassa konkurssiin. Velallisen epärehel...

02/06/2019
Hyödyllisiä linkkejä

Internet on nykyisin täynnä erilaista tietoa. Oikeastaan voi olla niin, että tietoa löytyy jopa liik...