Työoikeus

Lakitalo tarjoaa osaamiseen erikoistunutta palvelua kaikissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa. Tavanomaiset toimeksiantomme koskevat irtisanomiseen tai työsuhteen purkamiseen liittyviä oikeudellisia kysymyksiä niin työnantajan kuin työntekijänkin näkökulmasta. Myös yt-menettelyt ja niiden hoitaminen asiakkaan lukuun työllistävät juristejamme. Nykyisin myös työsyrjintään ja muutoinkin työtehtävissä ilmenneeseen epäasialliseen käyttäytymiseen liittyvät toimeksiannot ovat Lakitalossa lisääntyneet.

Asianajotoimisto Lakitalo on edustanut työoikeuteen liittyvissä asioissa menestyksekkäästi niin työnantajia kuin työntekijöitäkin. Lakitalon Aleksi Pakkanen on ansioitunut oikeudenkäyntijuristi myös työoikeusasioissa, ja Lakitalon Tanja Repo on erikoistunut erityisesti työoikeuteen.

Jos tarvitset apua työoikeuteen liittyvissä asioissa, oli sitten kyse työsuhteen irtisanomisesta tai purkamisesta, yt-menettelyistä, työsyrjinnästä tai mistä tahansa aiheeseen liittyvästä, ota yhteyttä Lakitaloon joko yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.

Ota yhteyttä Lakitaloon

Yhteystiedot

Lisää artikkeleita

24/03/2021
Identiteettivarkaus – mistä on kyse ja miten sen voi estää?

Identiteettivarkauksien määrä on noussut Suomessa räjähdysmäisesti: Yle uutisoi eilen 23.3.2021 nett...

03/07/2020
Force majeure ja korona, onko käsillä ylivoimainen este?

Koronaviruksen vuoksi asetetut poikkeustilasäännökset ja erinäiset rajoitukset ovat kuluvan kevään a...

30/08/2019
Velallisen epärehellisyys

Varsinkin yrittäjien on oltava varovaisia, jos yhtiö on ajautumassa konkurssiin. Velallisen epärehel...