asianajaja tampere

Asianajajat – Tampere ja Pirkanmaa 

Toimistomme kaikki asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon, jonka jäsenet ovat julkisen valvonnan alaisia. He ovat velvollisia huolellisesti täyttämään asiakkaidensa heille uskomat tehtävät sekä kaikessa toiminnassaan noudattamaan hyvää asianajotapaa. 

Asianajajamme palvelevat Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Ota yhteyttä! 

Ihmiset

Aleksi Pakkanen

Asianajaja | Varatuomari

040 594 0842
aleksi@lakitalo.fi

Oikeudenkäynteihin erikoistunut asianajaja Tampereella.

Asianajaja, varatuomari Aleksi Pakkanen on yli kymmenvuotisen juristiuransa aikana erikoistunut oikeudenkäynteihin toimittuaan niin käräjätuomarina, syyttäjänä kuin asianajajanakin lukuisissa eri oikeudenkäynneissä. Aleksi on tunnettu ja arvostettu asianajaja niin asiakkaiden kuin kollegoidenkin keskuudessa ja hänen kattava kokemuksensa oikeudenkäynnin eri rooleista mahdollistaa tehokkaan asianajon eri oikeudenaloilla. 

Oli kyse sitten rikosasiasta, riita-asiasta, oikeudenkäynnistä tai välimiesmenettelystä, Aleksi tarjoaa asiakkaidensa käyttöön laaja-alaisen kokemuksensa lisäksi suoraviivaisen ja ratkaisukeskeisen työskentelytavan. Se johtaa lähes poikkeuksetta optimaalisiin lopputuloksiin joko oikeudenkäynnissä tai jo sitä ennen sovinnollisesti. 

Aleksi on Asianajotoimisto Lakitalon perustaja. Vapaa-ajallaan hän on intohimoinen harrastekiekkoilija ja myös jäällä Aleksi hakeutuu hanakasti ratkaisupaikkoihin. Pukukopin puolella Aleksi on oma itsensä eli rauhallinen, rento ja hauska tyyppi, josta on vaikea olla pitämättä. 

Juha Koivula

Senior Legal Counsel | Varatuomari 

040 526 1000 
juha@lakitalo.fi

Pitkää kokemusta liikejuridiikasta: yli kolmenkymmentä vuotta työtä kansainvälisen kaupan ja riskienhallinnan parissa.

Varatuomari Juha Koivula on toiminut Tampereella asianajajana ja Tampellan, sittemmin Tamrockin lakiasioista vastaavana lakimiehenä. Sandvikin ostettua Tamrockin Juha siirtyi Sandvik AB:n konsernihallintoon hoitaen Sandvikin Mining and Construction liiketoiminnan lakiasioita maailmanlaajuisesti. Vuosien varrella Juha työskenteli erilaisten kaupallisten sopimusasioiden, joint venture sopimusten, yrityskauppojen, riita-asioiden, patentti- ja teollisoikeuksien, vakuutusten ja riskienhallinnan kanssa. Tavoitteena Juhalla on aina ollut antaa liiketoimintaa tukevaa käytännöllistä apua ilman turhia juridisia koukeroita. 

Juhan erikoisosaamista on tuotevastuuriskien hallinta niin USA:n haastavilla markkinoilla kuin muillakin markkina-alueilla. Juha on laatinut yrityksille tarkoitetun tuotevastuuriskien hallintaohjelman, jolla näitä merkittäviä riskejä pyritään vähentämään ja mahdollistamaan yrityksen menestyksekäs liiketoiminta kaikkialla maailmassa. 

Vapaa-ajalla Juha torjuu kiekkoja harrastekiekon parissa, kesäisin hänet tapaa järvellä vanhan fiskarin ruorissa. 

Tanja Repo

Asianajaja | Varatuomari

0400 453 560
tanja@lakitalo.fi

Työoikeuteen ja jäämistöoikeuteen erikoistunut asianajaja Tampereella.

Asianajaja, varatuomari Tanja Repo on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistosta vuonna 2019. Ennen Lakitalolle siirtymistä Tanja on työskennellyt asianajotoimistossa, pankissa sekä tilintarkastusyhteisössä. Tanjalle on myönnetty varatuomarin arvonimi vuonna 2022 hänen auskultoituaan Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Tanja on hyväksytty asianajajaksi vuonna 2024.

Tanja hoitaa monipuolisesti erilaisia oikeudenkäyntiasioita niin siviili- kuin rikosasioissakin. Lisäksi Tanjalla on erityistä kokemusta perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta. Tanjan työskentelytapa juristina on asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen. 

Vapaa-ajallaan Tanja harrastaa joukkuevoimistelua ja viettää aikaa mäyräkoiransa Manun kanssa. 

Kysymyksiä?

Jätä alle tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!